Hotell i Kaliningrad

Här nedan hittar du några bra hotell i Kaliningrad. På kartan över Kaliningrad har vi även markerat ut var de en belägna så att du kan få en uppfattning om avståndet till olika delar av staden eller regionen. Innan du bokar hotell på nätet kan det vara en god idé att kolla upp om det finns några aktuella bokningsrabatter för att göra vistelsen lite billigare.

Radisson Hotel Kaliningrad

Radisson Hotel Kaliningrad

Radisson Hotel ligger i Kaliningrad centrum nära Frälsarkatedralen, Baltika-stadion och Kaliningrads djurpark.

Detta hotell i Kaliningrad har restaurang och bar med lounge. I de allmänna utrymmena erbjuds kostnadsfri trådlös uppkoppling till Internet. Affärsbekvämligheter på detta 4-stjärniga hotell omfattar företagscenter och mötesrum för små grupper, samt personal som kan ge teknisk hjälp. Evenemangsutrymmena är på 192 kvadratmeter och består av balsal, utställningsplatser, konferensrum och bankettlokaler. Hotellpersonalen kan ordna utflykts- och biljettassistans, catering vid evenemang, hjälp med översättning och valutaväxling. Ytterligare bekvämligheter på Radisson Hotel omfattar bl.a. bibliotek, presentbutik och tvättmöjligheter. Hela hoteller är rökfritt. I september 2010 slutfördes en fullständig renovering av fastigheten.

Rummen har utsikt över staden och är utrustade med plasma-tv med kabelpremiumkanaler och betalfilmer. Rummen har kostnadsfri trådlös Internetanslutning, telefon, MP3-dockningsstation och värdeförvaringsskåp som passar laptop. Badrummen har separat badkar och dusch, makeup-/rakspegel och hårtork.

Adress: Pobedy Square 10

Stad: Kaliningrad

BOKA DETTA HOTELL

Tourist Hotel Kaliningrad

Tourist Hotel Kaliningrad

Tourist Hotel är ett centralt beläget hotell med överkomliga priser. Härifrån har du nära till många av Kaliningrads sevärdheter, bl.a. sjön Prud Verkhniy. Hotellet erbjuder också internetuppkoppling och har konferensrum för upp till 130 personer. Tourist Hotel har också egen restaurang som serverar lokala specialiteter samt en mysig hotellbar.

Adress: Alexandra Nevsky 53

Stad: Kaliningrad

BOKA DETTA HOTELL

Hotel Volna

Hotel Volna är ett beläget hotell beläget i staden Svetlogorsk utmed östersjökusten i Kaliningrad oblast. Svetlogorsk är en stad med 11 000 invånare och har sedan 1800-talet varit en populär bad- och kurort, men på senare tid har det även satsats stort på konst och kultur. Till centrala Kalingrad är det 4 mil.

Hotel Volna är en licensierad medicinsk institution som erbjuder gästerna medicinsk behandling med ett brett utbud för både vuxna och barn. På vårdcentralen kan du uppleva några av de många nya behandlingar inklusive laserbehandling. Du kan även njuta av ett turkiskt bad, massage och olika skönhetsbehandlingar. Här finns även ett gym och en pool.

Hotel Volna Svetlogorsk Kaliningrad

För underhållning under din vistelse står en fantastisk disco nattklubb och bar som är bekvämt belägen på plats där du kan dricka dina favoritdrinkar och dansa hela natten på lång. Ett av regionens bästa restauranger ligger på plats, en fin matupplevelse där du kan välja från en mångfald av maträtter. Hotellet har två konferensrum och företagstjänster är tillgängliga för dem som är här i affärer. Andra faciliteter inkluderar ett internetcafé och en grundlig förteckning över gästtjänster som inkluderar biljett- och bokningsstöd till lokala konserter, båtturer och sightseeing-turer m.m. Din vistelse här blir en uppfriskande upplevelse som kommer göra att du lämnar hotellet piggare och friskare än när du kom.

Adress: Kaliningrad Prospect 68-B

Stad: Svetlogorsk

BOKA DETTA HOTELL